Workshops

         1. Kwaliteitssysteem opzetten volgens de nieuwe ISO norm

Een effectief kwaliteitssysteem leidt tot verlaging van de kosten en verbetering van de bedrijfsprestatie.U krijgt in deze workshop in vogelvlucht de achtergrond van kwaliteitssystemen aangereikt, de toepassing van de nieuwe ISO 9000 2000 norm en een leidraad hoe u effectief een kwaliteitssysteem binnen uw eigen bedrijf kunt inrichten.

           2. De kortste weg naar de nieuwe ISO-norm

Uw kwaliteitssysteem moet aangepast worden aan de nieuwe norm.
In deze workshop wordt ingegaan op wat deze veranderingen inhouden en hoe u deze op praktische wijze in kunt voeren in uw bestaande kwaliteitssysteem. U ontvangt tevens een handleiding waarin de stappen staan beschreven.


           
  3. Haal meer uit uw bedrijfsautomatisering

Bedrijfsautomatisering kost meer en levert minder op dan u verwacht.
Om meer uit uw huidige bedrijfsautomatisering (ook wel ERP-pakket) te halen is een extra inspanning nodig.
In deze workshop hoort u wat de oorzaken zijn van het lage rendement en hoe u deze in kaart brengt. U krijgt tips en een aanpak om verbeteringen te realiseren.


  
        4. Samenwerking tussen Marketing, Verkoop, Logistiek en Productie

Budgetten,verkoopplannen, marketingplannen, productieplannen en ….Realiteit. Op papier is er een bepaalde samenhang. In de  praktijk schort er nogal eens wat aan. Zeker wanneer kostenbesparingen hoog op de agenda staan, zal efficiency door een goede afstemming tussen bedrijfsonderdelen aandacht moeten krijgen.
In deze workshop wordt ingegaan op de acties die genomen kunnen worden om tot een betere samenwerking te komen tussen de bedrijfsonderdelen.

     

De workshops geven we bij u op uw bedrijf. Om deze zo goed mogelijk af te stemmen op uw situatie houden we vooraf een intake gesprek om uw wensen en behoeften zo goed mogelijk in beeld te krijgen. Zo krijgt u een op maat gesneden workshop. De duur en opzet van de workshop zal daar ook van af hangen. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met ons, telefoon: 079-593 6440 of onderstaande button aan klikken.

 

Informatie over workshop                 Terug naar de homepage                 Terug naar vorige pagina