De geautomatiseerde gegevensverwerking onder controle

'Met McFocus continu inzicht'

De geautomatiseerde gegevensverwerking vormt voor veel organisaties het hart van de onderneming. Een correcte informatieverwerking is van essentieel belang. Denk hierbij aan de risico's van bulkprocessen, zoals de factuurproductie van Telecom-operators en energie-leveranciers. Deze processen moeten worden gecontroleerd op juistheid en volledigheid. Bij enkelvoudige systemen zijn functionaliteit en controle op de verwerking doorgaans nog overzichtelijk. Controles worden complex, minder transparant, arbeidsintensief als de systemen gekoppeld zijn in een productieketen. Analyse en herstel van geconstateerde afwijkingen zijn arbeidsintensief en duur. Denk bijvoorbeeld aan de klantenreacties na een foutieve facturering, en het herstel van de productie-systemen.

McFocus geeft inzicht in de kwaliteit van de geautomatiseerde gegevensverwerking

Door het controleproces te automatiseren heeft u direct zicht op de kwaliteit van de gegevensverwerking en verlaagt u de operationele kosten significant. Het uitgangspunt wat McFocus hanteert is eenvoud en flexibiliteit. Deze aanpak bespaart u veel vervelend en arbeidsintensief controlewerk. Afwijkingen in de procesketen worden direct aangetoond, zodat u snel kunt ingrijpen. Met McFocus realiseert u dit zonder daarvoor uw bestaande software en systemen te hoeven aanpassen.

Eerst zien....

We weten dat het ongeloofwaardig overkomt. Je moet het gezien hebben om de werking ervan te begrijpen en de toepassingsmogelijkheden vast te kunnen stellen. Aan de hand van een demo kunnen we een presentatie komen verzorgen. De presentatie en demo neemt ongeveer een uur in beslag. Door middel van een e-mail kunt u uw wens voor een demo kenbaar maken.

Dan pas kopen

McFocus is een product van Obrac Finance BV. Van der Wilt Management Advies is prefered supplier van McFocus. Wij verzorgen de verkoop en implementatie. Verdere informatie over McFocus kunt u opvragen via de reactiepagina.

Terug naar de homepage