E-Business vraagt om een andere manier van denken.

E-Business, is het ook een van uw ambities? Het betekent nogal wat voor uw organisatie. Verandering van werkwijze, implementatie van nieuwe technieken en ook een verandering in professionele werkhouding van de mensen. E-Business leidt tot 1 op 1 communicatie met uw klant.

E-Business vraagt om een gestructureerde communicatie met klanten en leveranciers. De klant wordt bij e-Business nog meer de baas. Hij geeft aan wat hij wil, de leverancier/dienstverlener zal daaraan moeten voldoen om deze klant te behouden. E-Business betekent voor uw bedrijf of organisatie een andere manier van organiseren. Je kunt wel stellen dat e-Business heftige veranderingen teweegbrengt. De veranderingen in werkprocessen en informatievoorziening zijn wel de belangrijkste. Uiteindelijk verandert de hele supply chain en zal deze aanzienlijke efficiŽnter, sneller en minder plaats gebonden worden.

Van der Wilt Management Advies, expert op het gebied van bedrijfsprocessen en informatievoorziening, wil uw vraagbaak zijn voor het realiseren van een e-Business-organisatie. Voor het meedenken over mogelijke e-Business toepassingen, inventarisatie van mogelijkheden van uw organisatie, realisatie en daadwerkelijke invoering kunt u bij ons terecht. Het gaat hier immers om het optimaal inrichten en integreren van verkoop- en leveringsprocessen. Van der Wilt Management Advies regelt met haar partners het gehele proces van e-Business.

   Terug naar de homepage